Γιουβεντουσ Αταλαντα / ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ - ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ 02/02 | Προγνωστικά | Ανάλυση / Φρένο της νάπολι στην ιντερ, χαστούκι της αταλάντα στη γιουβέντους.

Έφτιαξε εννιά ευκαιρίες κόντρα στην αταλάντα, . Η γιουβέντους έκανε το 3/3 στο champions league με τον ντέγιαν κουλουσέφσκι να. Τελευταία φορά που αταλάντα και γιουβέντους συναντήθηκαν στο κύπελλο ήταν σε νοκ άουτ προημιτελικό στις 30 ιανουαρίου 2019. Νικήτρια στο ντέρμπι η γιουβέντους. Δύσκολη τα βρήκε κόντρα στη γιουνγκ μπόις η αταλάντα, αλλά στο φινάλε πανηγύρισε το «τρίποντο».

Αύριο ζωντανά από το mega η μάχη της γιουνάιτεντ του κριστιάνο ρονάλντο, απέναντι στην πρωτοπόρο αταλάντα. Î'τρόμητος - ΠÎ'ΟΚ 3-2: Τα highlights της αναμέτρησης
Î'τρόμητος - ΠÎ'ΟΚ 3-2: Τα highlights της αναμέτρησης from fws.gr
Το σήκωσε η γιουβέντους απέναντι στην αταλάντα. Η serie a δεν τιμώρησε τους οπαδούς της αταλάντα που φώναζαν «τσιγγάνο» τον βλάχοβιτς. Δύσκολη τα βρήκε κόντρα στη γιουνγκ μπόις η αταλάντα, αλλά στο φινάλε πανηγύρισε το «τρίποντο». Αύριο ζωντανά από το mega η μάχη της γιουνάιτεντ του κριστιάνο ρονάλντο, απέναντι στην πρωτοπόρο αταλάντα. Φρένο της νάπολι στην ιντερ, χαστούκι της αταλάντα στη γιουβέντους. Τελευταία φορά που αταλάντα και γιουβέντους συναντήθηκαν στο κύπελλο ήταν σε νοκ άουτ προημιτελικό στις 30 ιανουαρίου 2019. Η γιουβέντους έκανε το 3/3 στο champions league με τον ντέγιαν κουλουσέφσκι να. Νικήτρια στο ντέρμπι η γιουβέντους.

Η serie a δεν τιμώρησε τους οπαδούς της αταλάντα που φώναζαν «τσιγγάνο» τον βλάχοβιτς.

Δύσκολη τα βρήκε κόντρα στη γιουνγκ μπόις η αταλάντα, αλλά στο φινάλε πανηγύρισε το «τρίποντο». Το σήκωσε η γιουβέντους απέναντι στην αταλάντα. Η serie a δεν τιμώρησε τους οπαδούς της αταλάντα που φώναζαν «τσιγγάνο» τον βλάχοβιτς. Αύριο ζωντανά από το mega η μάχη της γιουνάιτεντ του κριστιάνο ρονάλντο, απέναντι στην πρωτοπόρο αταλάντα. Νικήτρια στο ντέρμπι η γιουβέντους. Τελευταία φορά που αταλάντα και γιουβέντους συναντήθηκαν στο κύπελλο ήταν σε νοκ άουτ προημιτελικό στις 30 ιανουαρίου 2019. Φρένο της νάπολι στην ιντερ, χαστούκι της αταλάντα στη γιουβέντους. Η γιουβέντους έκανε το 3/3 στο champions league με τον ντέγιαν κουλουσέφσκι να. Έφτιαξε εννιά ευκαιρίες κόντρα στην αταλάντα, .

Φρένο της νάπολι στην ιντερ, χαστούκι της αταλάντα στη γιουβέντους. Έφτιαξε εννιά ευκαιρίες κόντρα στην αταλάντα, . Το σήκωσε η γιουβέντους απέναντι στην αταλάντα. Η γιουβέντους έκανε το 3/3 στο champions league με τον ντέγιαν κουλουσέφσκι να. Η serie a δεν τιμώρησε τους οπαδούς της αταλάντα που φώναζαν «τσιγγάνο» τον βλάχοβιτς.

Η γιουβέντους έκανε το 3/3 στο champions league με τον ντέγιαν κουλουσέφσκι να. Σαν σήμερα: Με 10 παίκτες από το 32' ο Ολυμπιακός
Σαν σήμερα: Με 10 παίκτες από το 32' ο Ολυμπιακός from fws.gr
Αύριο ζωντανά από το mega η μάχη της γιουνάιτεντ του κριστιάνο ρονάλντο, απέναντι στην πρωτοπόρο αταλάντα. Τελευταία φορά που αταλάντα και γιουβέντους συναντήθηκαν στο κύπελλο ήταν σε νοκ άουτ προημιτελικό στις 30 ιανουαρίου 2019. Έφτιαξε εννιά ευκαιρίες κόντρα στην αταλάντα, . Η serie a δεν τιμώρησε τους οπαδούς της αταλάντα που φώναζαν «τσιγγάνο» τον βλάχοβιτς. Δύσκολη τα βρήκε κόντρα στη γιουνγκ μπόις η αταλάντα, αλλά στο φινάλε πανηγύρισε το «τρίποντο». Το σήκωσε η γιουβέντους απέναντι στην αταλάντα. Η γιουβέντους έκανε το 3/3 στο champions league με τον ντέγιαν κουλουσέφσκι να. Φρένο της νάπολι στην ιντερ, χαστούκι της αταλάντα στη γιουβέντους.

Νικήτρια στο ντέρμπι η γιουβέντους.

Η γιουβέντους έκανε το 3/3 στο champions league με τον ντέγιαν κουλουσέφσκι να. Έφτιαξε εννιά ευκαιρίες κόντρα στην αταλάντα, . Αύριο ζωντανά από το mega η μάχη της γιουνάιτεντ του κριστιάνο ρονάλντο, απέναντι στην πρωτοπόρο αταλάντα. Η serie a δεν τιμώρησε τους οπαδούς της αταλάντα που φώναζαν «τσιγγάνο» τον βλάχοβιτς. Τελευταία φορά που αταλάντα και γιουβέντους συναντήθηκαν στο κύπελλο ήταν σε νοκ άουτ προημιτελικό στις 30 ιανουαρίου 2019. Φρένο της νάπολι στην ιντερ, χαστούκι της αταλάντα στη γιουβέντους. Το σήκωσε η γιουβέντους απέναντι στην αταλάντα. Δύσκολη τα βρήκε κόντρα στη γιουνγκ μπόις η αταλάντα, αλλά στο φινάλε πανηγύρισε το «τρίποντο». Νικήτρια στο ντέρμπι η γιουβέντους.

Τελευταία φορά που αταλάντα και γιουβέντους συναντήθηκαν στο κύπελλο ήταν σε νοκ άουτ προημιτελικό στις 30 ιανουαρίου 2019. Φρένο της νάπολι στην ιντερ, χαστούκι της αταλάντα στη γιουβέντους. Η serie a δεν τιμώρησε τους οπαδούς της αταλάντα που φώναζαν «τσιγγάνο» τον βλάχοβιτς. Η γιουβέντους έκανε το 3/3 στο champions league με τον ντέγιαν κουλουσέφσκι να. Έφτιαξε εννιά ευκαιρίες κόντρα στην αταλάντα, .

Το σήκωσε η γιουβέντους απέναντι στην αταλάντα. Î'τρόμητος - ΠÎ'ΟΚ 3-2: Τα highlights της αναμέτρησης
Î'τρόμητος - ΠÎ'ΟΚ 3-2: Τα highlights της αναμέτρησης from fws.gr
Τελευταία φορά που αταλάντα και γιουβέντους συναντήθηκαν στο κύπελλο ήταν σε νοκ άουτ προημιτελικό στις 30 ιανουαρίου 2019. Φρένο της νάπολι στην ιντερ, χαστούκι της αταλάντα στη γιουβέντους. Δύσκολη τα βρήκε κόντρα στη γιουνγκ μπόις η αταλάντα, αλλά στο φινάλε πανηγύρισε το «τρίποντο». Το σήκωσε η γιουβέντους απέναντι στην αταλάντα. Η serie a δεν τιμώρησε τους οπαδούς της αταλάντα που φώναζαν «τσιγγάνο» τον βλάχοβιτς. Αύριο ζωντανά από το mega η μάχη της γιουνάιτεντ του κριστιάνο ρονάλντο, απέναντι στην πρωτοπόρο αταλάντα. Έφτιαξε εννιά ευκαιρίες κόντρα στην αταλάντα, . Νικήτρια στο ντέρμπι η γιουβέντους.

Δύσκολη τα βρήκε κόντρα στη γιουνγκ μπόις η αταλάντα, αλλά στο φινάλε πανηγύρισε το «τρίποντο».

Το σήκωσε η γιουβέντους απέναντι στην αταλάντα. Η γιουβέντους έκανε το 3/3 στο champions league με τον ντέγιαν κουλουσέφσκι να. Φρένο της νάπολι στην ιντερ, χαστούκι της αταλάντα στη γιουβέντους. Έφτιαξε εννιά ευκαιρίες κόντρα στην αταλάντα, . Νικήτρια στο ντέρμπι η γιουβέντους. Τελευταία φορά που αταλάντα και γιουβέντους συναντήθηκαν στο κύπελλο ήταν σε νοκ άουτ προημιτελικό στις 30 ιανουαρίου 2019. Η serie a δεν τιμώρησε τους οπαδούς της αταλάντα που φώναζαν «τσιγγάνο» τον βλάχοβιτς. Δύσκολη τα βρήκε κόντρα στη γιουνγκ μπόις η αταλάντα, αλλά στο φινάλε πανηγύρισε το «τρίποντο». Αύριο ζωντανά από το mega η μάχη της γιουνάιτεντ του κριστιάνο ρονάλντο, απέναντι στην πρωτοπόρο αταλάντα.

Γιουβεντουσ Αταλαντα / Î"ΙΟΥÎ'ΕΝΤΟΥΣ - ΦΙΟΡΕΝΤΙΝÎ' 02/02 | Προγνωστικά | Î'νάλυση / Φρένο της νάπολι στην ιντερ, χαστούκι της αταλάντα στη γιουβέντους.. Αύριο ζωντανά από το mega η μάχη της γιουνάιτεντ του κριστιάνο ρονάλντο, απέναντι στην πρωτοπόρο αταλάντα. Η serie a δεν τιμώρησε τους οπαδούς της αταλάντα που φώναζαν «τσιγγάνο» τον βλάχοβιτς. Τελευταία φορά που αταλάντα και γιουβέντους συναντήθηκαν στο κύπελλο ήταν σε νοκ άουτ προημιτελικό στις 30 ιανουαρίου 2019. Φρένο της νάπολι στην ιντερ, χαστούκι της αταλάντα στη γιουβέντους. Δύσκολη τα βρήκε κόντρα στη γιουνγκ μπόις η αταλάντα, αλλά στο φινάλε πανηγύρισε το «τρίποντο».

Τελευταία φορά που αταλάντα και γιουβέντους συναντήθηκαν στο κύπελλο ήταν σε νοκ άουτ προημιτελικό στις 30 ιανουαρίου 2019 γιουβεντουσ. Τελευταία φορά που αταλάντα και γιουβέντους συναντήθηκαν στο κύπελλο ήταν σε νοκ άουτ προημιτελικό στις 30 ιανουαρίου 2019.